Adverteren

Adverteren op het #1 Mannenblog van Nederland? Dat kan! Lees hieronder de mogelijkheden!

Dit is wat we doen

Over Menhealth.nl

Menhealth.nl is dé plek waar elke maand honderden mannen samenkomen voor hun dagelijkse dosis inspiratie. Of het nu gaat om stijltips, geldzaken, carrière-advies, vette huizen, films, series, of de tofste hotspots – wij hebben het allemaal.

We zijn niet zomaar een naam in de wereld van mannen lifestyle. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jouw boodschap bij de juiste mannen krijgen. En geloof ons, ze lezen het niet alleen, ze leven het!

Bij ons draait alles om het kennen en aanspreken van onze mannen. We weten hoe we jouw merk in de spotlight kunnen zetten, zodat het niet alleen gezien, maar ook onthouden wordt. Van grote namen tot de kleinere spelers, we brengen jouw merk in contact met de juiste kerels.

Bij Menhealth.nl kun je terecht voor alles: van Branded Advertorials en SEO-artikelen tot PR events, persreizen, social media acties en meer.

Twijfel je nog? Geen stress, we helpen je graag om samen de klus te klaren en het resultaat te behalen dat je voor ogen hebt. 

Vragen? Stuur een mail naar:
Info@menhealth.nl

Statistics

10.000

Pageviews

20-45

Leeftijd

50+ 

Artikelen

Wij zijn gek op goodies, samples en pakketjes! Stuur ons een berichtje voor ons postadres. Het opsturen van een product is echter geen garantie voor een plaatsing. Zeker weten dat je product gepubliceerd wordt? Neem dan contact met ons op!

Onze meest gelezen artikelen

>