juni 18

Beste Back Stretcher [Test 2024]

0  comments

Onze Favoriete Back Stretcher

EarKings Backstretcher Massage Apparaat review

EarKings Backstretcher Massage Apparaat

Met het EarKings Backstretcher Massage Apparaat is spierpijn en een pijnlijke rug voor goed verleden tijd. Het apparaat is ontworpen om je rug, schouders en nek te ontspannen, waardoor je meer flexibiliteit en comfort krijgt. Korom wil jij graag een volledig ontspannen en soepele rug en weer lekker in je vel zitten? Dan een backstretcher jou helpen. Een backstretcher helpt je boven- en onderrug te ontspannen zodat je je weer helemaal op je gemak voelt en soepel kunt bewegen.

Wist je dat veel mensen last hebben van rugpijn door lange dagen zitten of verkeerde houding? Misschien heb jij ook wel eens rugpijn en zoek je naar een oplossing. Dan is het tijd om te ontdekken wat de beste back stretcher voor jou kan doen!

Een back stretcher is een geweldig hulpmiddel voor je gezondheid. Het helpt je rugspieren te versterken en je wervelkolom recht te houden. Door je rugspieren regelmatig te stretchen, kun je pijn verminderen en klachten zoals stijfheid verlichten. Bovendien verbetert het je algehele flexibiliteit.

Maar dat is nog niet alles! Gebruik je dagelijks een back stretcher, dan voel je je energieker en kun je je beter concentreren omdat je minder last hebt van pijn. Ook helpt het bij het verminderen van spanning en stress. Kortom, een back stretcher is een fantastische investering in je gezondheid.

Dus, wat is nu eigenlijk de beste back stretcher? Welke moet je kiezen? In dit artikel zetten wij de 5 beste back stretchers voor je op een rijtje. Lees snel verder om de perfecte back stretcher voor jouw rug te vinden!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

47

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Back Stretchers

EarKings Backstretcher Massage Apparaat review

Beste koop back stretcher
1.  EarKings Backstretcher Massage Apparaat 

Rugstretcher - Nekstretcher

Beste back stretcher bovenrug

2. Rugstretcher - Nekstretcher

Back Stretcher - Rug Massage

Beste back stretcher onderrug
3. Back Stretcher - Rug Massage

Rolastretcher Rugmassage

Beste rol back stretcher
4. Rolastretcher Rugmassage

Comformidable Backstretcher

Beste Ergonomische
5. Comformidable Backstretcher

Top 10 Back Stretchers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Back Stretchers.


Waar op letten bij het kopen van een Back Stretcher

De backstretcher is een erg populaire tool voor het stretchen van je rug. Je moet je hele leven met je rug en daarom is het belangrijk dat je er ook in investeert. Het vastzitten van de rug is een hedendaags probleem en de back stretcher kan je rug los maken en de pijn verzachten zonder dat je daarbij hulp nodig hebt van een partner. 

Met de onderstaande dingen die belangrijk zijn om op te letten bij het kopen van een back stretcher, weet je zeker dat je rekening houdt met wat er echt toe doet en een miskoop daardoor voorkomt. Al deze criteria zijn dan ook opgenomen in onze top-5 lijst. 

Materiaal

Materiaal is een belangrijk onderdeel bij het kopen van een rugstretcher. Het materiaal waaruit de stretcher is gemaakt, bepaalt hoe comfortabel hij zal zijn om te gebruiken. De meeste rugstretchers zijn gemaakt van plastic, hout of rubber. 

Kunststof stretchers zijn vaak goedkoper, maar bieden minder stabiliteit. Houten stretchers zijn meestal het stevigst. Kies het materiaal dat het beste bij uw behoeften past.

Verstelbaarheid 

Het is belangrijk dat de rugstretcher aanpasbaar is om aan jouw individuele behoeften te voldoen. Bijvoorbeeld, als je kleiner bent, is het belangrijk dat de rugstretcher in lengte verstelbaar is om een comfortabele, effectieve positie te krijgen.

Ook als je een aandoening hebt die je bepaalde bewegingen beperkt, is het belangrijk dat de rugstretcher afstelbaar is. 

Afmetingen

Het moet comfortabel zijn om op te liggen, maar het moet ook voldoende ruimte bieden voor een goede stretching. Als de backstretcher te klein is, heeft het geen nut.

Bovendien kan een te kleine backstretcher leiden tot ongemak of pijn bij het strekken. Je wilt ook niet dat de stretcher te veel ruimte inneemt dat is zonde.


Wat is de beste Back Stretcher van 2024? 

Om te bepalen wat de top 5 beste Back Stretchers van 2024 zijn hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan. In onze Back Stretcher test 2024 hebben we naar verschillende zaken gekeken.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij het onderzoeken op ons genomen en kan je lekker relaxed deze top-5 doorspitten.

De informatie die wij geven is vrij beperkt, dus als je meer informatie wilt, klik op de rode knop bij elk artikel! 

1. EarKings Backstretcher Massage Apparaat

EarKings Backstretcher Massage Apparaat review

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

EarKings Backstretcher Massage Apparaat is een revolutionaire manier om vermoeidheid te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren. Het apparaat maakt gebruik van een unieke combinatie van stretch, massage en acupressuur om vermoeidheid te verminderen en spierspanning te verminderen.

Door het gebruik van het apparaat kunnen gebruikers de bloedsomloop verbeteren, de spieren ontspannen en de algehele gezondheid verbeteren. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en biedt verschillende instellingen om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Dit apparaat helpt je het beste met het losmaken van je rug en is ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

Voordelen

 • 3 verschillende standen
 • Zorgt voor een betere bloedsomloop en verminderd spierspanning.  
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Nadelen

 • Geen

2. Rugstretcher - Nekstretcher

Rugstretcher - Nekstretcher

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op nummer twee staat de Rugstretcher - Nekstretcher, zoals je kan zien is de stertcher van ander materiaal gemaakt, namelijk hout. De Rugstretcher - Nekstretcher, is een nieuw product dat ontworpen is om rugklachten te verlichten en gemaakt in samenwerkingen met diverse fysiotherapeuten.

Het is een rugstretcher die is ontwikkeld om alle spieren in je nek en schouders te ontspannen. Zoals je kan zien is deze stretcher niet verstelbaar en daarom staat hij ook op de tweede plaats. 

Aan het begin kan het onnatuurlijk aanvoelen, maar dat komt omdat je je eigen (verkeerde) houding aan het compenseren bent. Herhaal de oefening elke dag twee keer en je zult merken dat je rugspieren flexibeler en sterker worden. Omdat deze stretcher is gemaakt van hout zal hij wel langer meegaan. 

Voordelen

 • Lange durabiliteit
 • Verminderd spierspanning
 • Vaak in de korting! 

Nadelen

 • Kan onnatuurlijk aanvoelen. 

3.  Back Stretcher - Rug Massage

Back Stretcher - Rug Massage

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Back Stretcher - Rug Massage is ontworpen om het strekken van uw rug gemakkelijk, veilig en aangenaam te maken. Het wordt gebruikt om chronische rugpijn, spierspanning te verlichten, de natuurlijke kromming van de rug te herstellen en de flexibiliteit van de schouder- en rugspieren te verbeteren.

Het rugrekapparaat met massage-acupressuurfunctie is niet alleen perfect voor atleten, maar voor iedereen, ongeacht geslacht of leeftijd. Je kunt hem zowel liggend als zittend gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of zittend werk. Door de hoge bolling is deze optie perfect voor mensen met onderrugklachten. De blauwe lijn het mindden zorgt voor iets meet comfort. 

Voordelen

 • Helpt tegen onderrugpijn
 • Wordt gebruikt voor chronische rugpijn. 
 • Blauwe comfortline in het midden. 

Nadelen

 • Minder goed voor de bovenrug

4. Rolastretcher Rugmassage

Rolastretcher Rugmassage

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

De Rolastretcher Rugmassage is een innovatieve manier om de rugspieren te versterken en de flexibiliteit te verbeteren. Het is een combinatie van verschillende technieken, waaronder acupressuur, stoelmassage en kraaktechnieken, die allemaal samenwerken om een diepe, therapeutische massage te creëren.

Vergeleken met andere apparaten moet je ook daadwerkelijk een rollende beweging maken over het apparaat. Wij raden aan om de YouTubevideo van het bedrijf te kijken om te kijken hoe het apparaat werkt en je blessures kan voorkomen.

De Rolastretcher (geschikt voor mensen kleiner dan 1,90 meter) helpt om rugklachten te bestrijden of te voorkomen, op dit moment hebben zo'n 1000 (fysio)therapeuten de stretchers in hun behandelingsprogramma opgenomen. De Rolastretcher masseert, rekt en mobiliseert je rug zodat rugklachten kunnen verdwijnen.

Voordelen

 • Combinatie van verschillende technieken
 • In gebruik bij ongeveer 1000 fysiotherapeuten.

Nadelen

 • Duurder dan andere opties in deze lijst.

5. Comformidable Backstretcher

Comformidable Backstretcher

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.9

Prijs / kwaliteit

8.2

De is Comformidable Backstretcher een eenvoudig te gebruiken, veilig en effectief apparaat dat je helpt je rug te verlengen, je spieren te ontspannen en je rugklachten te verminderen. Het is een eenvoudig apparaat dat je thuis kunt gebruiken en dat je helpt je rug te strekken, je spieren te ontspannen en je rug te versterken. 

De cervicale rugstretcher helpt chronische pijn te verlichten en corrigeert posturale onbalans. Dit PU traagschuim kussen helpt mensen met orthopedische problemen zoals Ischias of Scoliose.

Een medisch vrije oplossing die spanning en beklemming vermindert in verschillende posities waar het lichaam zich in kan bevinden. Geef jezelf een kwartier per dag om een gezondere rug te creëren. Leg de stretcher onder je rug of nek. Gebruik bij voorbaat een yogamat als ondergrond. Zet wat rustgevende muziek aan en relax. Nadat je jouw schouders, nek en (onder)rug heb gestrekt, positioneer je jezelf in een kindhouding, zodat de spieren kunnen herstellen.

Voordelen

 • Gemaakt van comfortabel materiaal. 
 • Speciaal voor mensen die gevoelig zijn voor het harde materiaal.
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

Nadelen

 • Slijt snel

Veelgestelde vragen:

Wat is een back stretcher?

Een back stretcher is een hulpmiddel dat helpt bij het strekken en ontspannen van de rugspieren. Het bestaat meestal uit een gebogen platform waarop je ligt om de wervelkolom uit te rekken en druk te verlichten.

Hoe gebruik je een back stretcher?

Om een back stretcher te gebruiken, plaats je hem op een vlakke ondergrond en ga je met je rug over het gebogen gedeelte liggen. Begin met een paar minuten per dag en bouw dit geleidelijk op. Zorg ervoor dat je comfortabel ligt en diep ademhaalt.

Wat zijn de voordelen van een back stretcher?

Een back stretcher kan helpen bij het verlichten van rugpijn, verbeteren van de flexibiliteit, corrigeren van de houding en verminderen van spierspanning. Regelmatig gebruik kan bijdragen aan een betere algehele ruggezondheid.


Andere bekeken ook

Hoe blijf je fit op reis?

Hoe blijf je fit op reis?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>