Contact

Pagina menhealth.nl is een gidspagina gemaakt door mannen voor mannen. Dit is een unieke plek waar jongens van alle leeftijden kunnen zoeken naar informatie over onderwerpen die verband houden met het leven van een man, er zullen hints zijn voor veel lastige vragen die elke man van een bepaalde leeftijd stelt. In de pagina’s van onze website kunt u artikelen lezen uit vele gebieden die een echte kerel zouden moeten interesseren. De website die we runnen is een plek voor diegenen die actief leven, meer van het leven verwachten en zich ervan bewust zijn dat “het het zelf niet zal doen”. Ons doel en onze missie is om kennis te delen met lezers over onderwerpen die verband houden met het leven van elke man.

Menhealth.nl hoort bij de mediagroep beheerd door het reclamebureau Adinspire sp. z o.o.  Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor de inhoud die op de site wordt geplaatst. De materialen op de site zijn afkomstig van externe auteurs. De productinformatie op de website is afkomstig van de producenten en aangesloten netwerken die verantwoordelijk zijn voor hun productie en distributie. De site is informatief en gids.

De hoofdredacteur van de website is Victor Bulut, gepassioneerd over schrijven, reizen en gezond leven. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

 

[contact-form-7 id=”206″ title=”Contact form 1″]

Een afgestudeerde van de Nutritioneel en gezondheid Universiteit van Wageningen. Hij heeft vele praktijken op het gebied van klinische voeding en dieettherapie voltooid. Hij houd zich bezig met problemen van overgewicht en obesitas bij kinderen en volwassenen. In zijn werk specialiseert hij zich voornamelijk in de regulatie van het lichaamsgewicht, psychodiëteetica en als klinische dieetleer. Dieetleer is voor hem een passie, interesse en een grote bereidheid om te helpen. Past innovatieve werkwijzen toe bij patiënten die vrijwel een garantie voor succes bieden.