seksuele disfunctie

De seksuele toestand van een man – waar hangt dat van af?

Voor de meeste mannen is de bepalende toestand voor de seksuele conditie het vermogen om gemakkelijk een erectie te krijgen. Zelfs een enkele mislukking op dit gebied brengt hen in verlegenheid, en als de situatie zich herhaalt, begint de stress zich op te bouwen.

Problemen met een libido? Gewoon kalm blijven.

Mannen reageren anders wanneer ze last hebben van seksuele disfunctie. Sommigen zoeken de schuld bij de partner, anderen beweren koppig dat er iets mis is met hen. Ondertussen heeft seksuele disfunctie meestal een zeer specifieke oorzaak, te vinden en te overwinnen, wat voldoende geduld, vrede en openheid is.

seksuele disfunctie

Levenstijl – te veel is ongezond.

seksuele disfunctie kunnen het gevolg zijn van het uitvoeren van een specifieke levensstijl. De overbelasting van taken en de vermoeidheid die hieruit voortvloeit, helpen niet om te ontspannen in bed. Bovendien neemt in de toestanden van langdurige stress het libido af en verlengde seksuele onthouding alleen de schaal van stoornissen.

Stress gaat vaak gepaard met met andere verslaafdheden. Sigaretten, alcohol en te veel cafeïne kunnen uw erectie beïnvloeden, ongeacht de leeftijd van de man. Erectiepillen helpen om een erectie te versterken

In deze situatie moet men kalmeren en enigszins vertragen. Beide partners hebben een langere rust nodig, bij voorkeur in de schoot van de natuur, gecombineerd met fysieke activiteit. Het zal ook helpen het gebruik van medicijnen te verminderen en over te schakelen op gezondere eetgewoonten. Versterking van het libido is een dieet dat rijk is aan zink- en B-vitamines. Deze ingrediënten zijn voornamelijk te vinden in volle granen, zeevruchten en groenten.

seksuele disfunctie

Gezondheidsproblemen – welke ziekten maken een erectie moeilijk?

seksuele disfunctie treffen zeer vaak volwassen mannen, die het gevolg zijn van verschillende ziekten en kwalen. Erectiestoornissen zijn niet alleen een symptoom van een afname van de testosteronproductie, maar ook van diabetes, hypertensie, atherosclerose of ziekten van de wervelkolom, evenals het resultaat van geneesmiddelen die in verband daarmee worden gebruikt. Na de leeftijd van 50 moeten de niveaus van testosteron en prolactine worden onderzocht en moet naar uw gezondheid worden gekeken.

Wanneer de erectie niet alleen komt.

Ongeacht de leeftijd en levensstijl zijn oefeningen om de penis en bekkenbodemspieren te versterken nuttig bij het stimuleren van libido en erectie. Een goed resultaat kan ook worden verkregen door goed gekozen seksuele technieken en erotische gadgets die erogene zones sensibiliseren. Soms is dat genoeg. Echter, seksuele disfunctie vereisen soms samenwerking met een specialist – seksuoloog, endocrinoloog of psychotherapeut.

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Een afgestudeerde van de Nutritioneel en gezondheid Universiteit van Wageningen. Hij heeft vele praktijken op het gebied van klinische voeding en dieettherapie voltooid. Hij houd zich bezig met problemen van overgewicht en obesitas bij kinderen en volwassenen. In zijn werk specialiseert hij zich voornamelijk in de regulatie van het lichaamsgewicht, psychodiëteetica en als klinische dieetleer. Dieetleer is voor hem een passie, interesse en een grote bereidheid om te helpen. Past innovatieve werkwijzen toe bij patiënten die vrijwel een garantie voor succes bieden.