juli 8

Wat is Dubai Porta potty? Het schokkende antwoord! (+filmpjes)

0  comments

Een gratis vakantie naar Dubai, wie wil dat nou niet? Het klinkt als een droom die uitkomt: genieten van luxe, verblijven in vijfsterrenhotels, en feesten op extravagante jachten. Maar achter deze droom schuilt soms een duistere realiteit die niet iedereen kent. Steeds vaker worden mooie vrouwen van over de hele wereld naar Dubai gevlogen voor deze “gratis” vakanties. Maar wat moeten zij hiervoor doen? Met de introductie van het Porta Potty concept is er een schokkende nieuwe dimensie toegevoegd aan deze snoepreisjes.

Wat is een Dubai Porta Potty?

Een Porta Potty is oorspronkelijk een draagbaar toilet, maar in de context van Dubai heeft het een hele andere betekenis gekregen. Sommige rijke sjeiks, die op zoek zijn naar nieuwe vormen van vermaak, gebruiken vrouwen als menselijke toiletten. Dit houdt in dat deze vrouwen niet alleen seksuele diensten verlenen, maar ook worden vernederd door ondergepoept en ondergeplast te worden.

De Realiteit Achter de Luxe

Als je op Instagram kijkt, zie je veel influencers genieten van het luxe leven in Dubai: chillen op jachten, uitgaan in de meest exclusieve clubs, en rondrijden in auto’s van een paar ton. Maar voor sommige van deze influencers heeft deze luxe een hoge prijs. Ze betalen namelijk met hun lichaam en zelfrespect. Een nachtje seks met een sjeik is vaak niet meer genoeg; de vernedering moet verder gaan.

Verhalen van de Dames

Er zijn talloze verhalen van vrouwen die naar Dubai zijn gelokt zonder te weten wat hen te wachten stond. Een van deze verhalen gaat over een vrouw die dacht een gewone escortklus te hebben, maar uiteindelijk als menselijke toilet werd gebruikt. De screenshots en video’s die hierover op sociale media circuleren zijn schokkend en onsmakelijk.

Niet Alleen Vrouwen

Het zijn niet alleen vrouwen die het slachtoffer worden van deze bizarre trend. Ook mannen in Dubai laten zichzelf vernederen op deze manier.

Volgens TikTok’er @hocusbogus.20, een stewardess, vragen veel jonge vrouwen in de businessclass om vezelrijk voedsel. Toen ze de moed had om te vragen waarom, antwoordde een van de vrouwen: “Ik krijg betaald om te poepen op mannelijke Emirati. Daarom heb ik vezelrijk voedsel nodig; ik ga vanavond naar een feest op een jacht.”

“Ik krijg betaald om te poepen op mannelijke Emirati. Daarom heb ik vezelrijk voedsel nodig; ik ga vanavond naar een feest op een jacht.”

De Feestjes op de Jachten

De jachten in Dubai zijn niet alleen plaatsen voor luxe feesten, maar ook voor deze onsmakelijke praktijken. Boten worden afgehuurd voor duizenden dollars waar mensen elkaar onderpoepen en plassen in ruil voor aanzienlijke geldbedragen.

Tot Slot

Hoewel een gratis vakantie naar Dubai aantrekkelijk klinkt, is het belangrijk om je bewust te zijn van de mogelijke consequenties. De wereld van luxe en glamour kan soms een duistere kant hebben die je liever niet wilt ontdekken. Als je op zoek bent naar avontuur, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en weet waar je aan begint.

Dus, voordat je die uitnodiging naar Dubai accepteert, denk goed na over wat er van je gevraagd kan worden. Luxe komt soms met een prijs, en die prijs kan hoger zijn dan je bereid bent te betalen.


Andere bekeken ook

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>