januari 23

Duurste drank ter wereld: dit zijn de 5 duurste dranken in 2024!

0  comments

Op zoek naar de duurste dranken in 2024? Bij Menhealth zijn we op onderzoek uitgegaan. In deze top-5 zetten we de duurste en meest exclusieve dranken van dit moment op een rijtje.

Uiteraard beginnen we met de goedkopere (als je 142k goedkoop kunt noemen) opties en sluiten af met de duurste drank van dit moment.

5. Armand de Brignac Midas – €142.000

Beginnend met een knaller, is de Armand de Brignac Midas niet zomaar een champagne. Het heeft Cristal vervangen als de go-to champagne in rapvideo’s en nachtclubs. Beroemd onder artiesten en atleten met voldoende financiële middelen, werd het merk in 2014 overgenomen door niemand minder dan Jay-Z. Deze champagne staat symbool voor ultieme luxe.

4. Dalmore 62 – €142.000

Op de vierde plaats staat de Dalmore 62, officieel de duurste whisky ter wereld. Deze zeldzame drank is slechts in 12 identieke flessen geproduceerd. Elke fles is versierd met een hertenkop van platina en wordt gepresenteerd in een handgemaakte houten kist. In 2011 kocht een rijke, anonieme koper een fles voor €210.000 op Changi Airport in Singapore.

3. Diva Wodka – €840.000

Met een flinke sprong in prijs, staat Diva Wodka op de derde plaats. Het is meer dan alleen een wodka-red bull op een zaterdagavond. Deze wodka ondergaat een drievoudig filtratieproces: eerst door ijs, vervolgens door Noors berkenhoutskool en ten slotte door zand en kostbare edelstenen. De fles is extra bijzonder gemaakt met een centrale kolom gevuld met Swarovski-kristallen.

2. Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne – €1.680.000

De Henri IV Dudognon Heritage Cognac is geen alledaagse aankoop. Deze fles is de op één na duurste ooit verkocht. Met een eeuw aan rijping, is de prijs niet alleen te rechtvaardigen door de kwaliteit van de cognac, maar ook door de extravagantie van de fles, die bedekt is met 24-karaats goud, sterling platina en versierd met 6.500 diamanten.

1. Tequila Ley .925 – €2.940.000

En de onbetwiste nummer één: Tequila Ley .925. Deze tequila, die de meesten van ons nooit zullen proeven, is van een ander niveau. Het is gemaakt van het pure sap van de blauwe agaveplant, zes jaar gerijpt, en zit in een fles van witgoud en platina, versierd met diamanten in de vorm van een zeeschelp. Een editie van deze fles werd verkocht voor een recordprijs in 2006, waarmee het de duurste tequila ooit werd.


Andere bekeken ook

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>