Goedkoop je libido verhogen. Libido verhogende middelen

Goedkoop je libido verhogen. Libido verhogende middelen

Libidoproblemen zijn problemen met het krijgen of vasthouden van een voldoende sterke erectie. Bij elke man komt het wel eens voor dat de penis minder stijf wordt of eerder verslapt. Het is echter confronterend als dit een structureel probleem wordt en bevredigende seks niet meer mogelijk is.

Oorzaak van Libidoproblemen

Soms is een psychisch probleem de oorzaak. In dat geval kan een seksuoloog uitkomst bieden. Meestal is er echter sprake van een lichamelijk probleem.
Door een vernauwing en/of verminderde elasticiteit van de bloedvaten ontstaan er problemen met de bloedtoevoer naar de penis. Doordat er minder bloed naar de penis stroomt, vermindert de erectiekracht.
Een ongezonde leefstijl, roken, overgewicht, een te hoog cholesterol, diabetes, hoge bloeddruk, overmatig alcohol gebruik, drugs en bepaalde medicijnen kunnen hierbij een rol spelen.

Hoe ontstaan Libidoproblemen?

Erectieproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben.
– Leeftijd: bij het ouder worden neem het erectievermogen af.
– Psychische oorzaken: stress, angst, somberheid, depressie, onzekerheid, verdriet, relatieproblemen, ernstige gebeurtenissen.
Seksuele oorzaken: verschil in zin in vrijen, hoge verwachtingen over seksuele prestaties, weinig fantasie, te weinig seksuele prikkels om opgewonden te raken.
– Lichamelijke oorzaken: bijvoorbeeld pijn, overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes mellitus of een longziekte als COPD.
– Bijwerking van medicijnen: bijvoorbeeld medicijnen tegen hoge bloeddruk, depressie of tegen verwardheid (psychose).
– Beschadiging van zenuwen door een operatie of door bestraling.
– Leefstijl: roken, overgewicht, te weinig lichaamsbeweging en drinken van veel alcohol geven kans op libidoproblemen, vooral ook op de lange duur.

Goedkoop je libido verhogen. Libido verhogende middelen

Adviezen bij libidoproblemen

Een gezonde leefstijl is van belang, ook voor het kunnen krijgen van een erectie. Dat betekent:
– niet roken
– genoeg bewegen: tenminste een halfuur per dag stevig wandelen, fietsen of sporten
– goede voeding
– een gezond lichaamsgewicht
– maximaal 1 glas alcohol per dag

Goedkoop je libido verhogen. Libido verhogende middelen

De natuurlijke oplossing of genezing

Libidoproblemen kunnen het beste verholpen worden via een natuurlijke oplossing of genezing. Medische ingrepen voor libido problemen zijn namelijk vaak pijnlijk en zwaar. Erectiemiddelen, zoals Viagra, hebben veel bijwerkingen en bevatten chemische bestandsdelen die niet goed voor het lichaam zijn.
oor natuurlijke medicijnen te gebruiken, psychische hulp te zoeken, een gezonde levensstijl aan te nemen of oefeningen te doen zijn libido problemen in veel gevallen op te lossen. Deze oplossingen zijn niet schadelijk voor de gezondheid en hebben ze geen bijwerkingen. Wel zo prettig.

Sending
User Rating 3 (2 votes)

Een afgestudeerde van de Nutritioneel en gezondheid Universiteit van Wageningen. Hij heeft vele praktijken op het gebied van klinische voeding en dieettherapie voltooid. Hij houd zich bezig met problemen van overgewicht en obesitas bij kinderen en volwassenen. In zijn werk specialiseert hij zich voornamelijk in de regulatie van het lichaamsgewicht, psychodiëteetica en als klinische dieetleer. Dieetleer is voor hem een passie, interesse en een grote bereidheid om te helpen. Past innovatieve werkwijzen toe bij patiënten die vrijwel een garantie voor succes bieden.