penis verlenging

Operatie voor penis verlenging – alternatieven

In dit artikel behandel ik de verschillende mogelijkheden voor penis verlenging operaties. Deze operaties bestaan, maar zijn zeldzaam. Weinig klinieken wagen zich hieraan vanwege de risico’s die met de ingreep gepaard gaan. We bespreken daarom niet alleen de mogelijkheden van chirurgische penis verlenging, maar tevens de veiligere alternatieven.

Niet iedere man is tevreden over de lengte van zijn penis. Voor een aantal van hen is hun penis, naar eigen gevoel, te kort. Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om via de (plastisch) chirurgische weg, ook wel penis verlenging genoemd, de penis enkele centimeters te verlengen.

Penis verlenging: Hoe kun je je penis verlengen?

Er zijn verschillende methodes om de penis te vergroten. De penisschacht ligt bij mannen voor een gedeelte in de buik. Bij een penisverlenging wordt dit gedeelte los gemaakt en naar voren gebracht. Bij een penis verlenging kan de penis gevuld worden met verschillende vulmiddelen. De bekendste methode is een penis verlenging met eigen vet (lipofilling).

De optimale penisgrootte is “wat je gelukkig maakt.” Maar als iemand binnenkomt voor een verlenging van, laten we zeggen, dertig centimeter, zouden zeggen dat dit onmogelijk is.

Operatie voor penis verlenging

Penisverlenging

De penisverlenging kan met een plaatselijke verdoving of onder algehele anesthesie worden uitgevoerd. Tijdens de operatie wordt er een kleine snede gemaakt net boven de basis van de penisschacht. De bindweefselbanden waarmee de penis is verbonden met het schaambeen worden doorgesneden en de penis wordt naar voren gehaald. Hierna worden de banden weer vastgehecht. Op deze manier komt de penis in zijn geheel een stukje naar voren. Het litteken zal vaak weer bedekt worden onder het schaamhaar en daardoor nagenoeg onzichtbaar zijn.

Als je pech hebt gehad, zal je email box misschien wel regelmatig zijn gevult met spam emails gevult met reclames voor penisvergrotingspillen. Dit heeft ervoor gezorgt dat de penisvergrotingspil wel een grote naams bekendheid heeft gekregen, maar dan toch wel met een naar bijsmaakje.

Alles wat je moet weten over penisverlengingen

Ooit bestond het idee van penisverlengingen alleen op de achterste advertentiepagina’s van vieze blaadjes, die rondslingerden op de achterbank van verlaten bussen of achtergebleven waren in de bosjes in uitgestorven parken. Toen was daar het internet. De advertenties popten op in de spam-sectie van onze e-mailbox en op sites waarvan we niet tegen onze vrouw willen vertellen dat we ze bezochten. De beloftes waren – letterlijk en figuurlijk – groots, en veelal een bron van goeie grappen op saaie verjaardagsfeestjes. Nu, is een grote penis serieuze zaak geworden.

Kan ik mijn penis laten verlengen?

Sommige mannen laten operatief hun penis verlengen, omdat ze denken dat hun penis te klein is. Soms zijn er ook medische noodzaken voor penis verlenging, bijvoorbeeld bij aangeboren afwijkingen. Bij een penisverlenging wordt het bindweefsel dat het sponsachtige materiaal in de penis vasthoudt aan het schaambot verwijderd of losgesneden. Hierdoor krijgt de penis en het sponsachtig materiaal meer ‘ruimte’ en vrijheid.

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Een afgestudeerde van de Nutritioneel en gezondheid Universiteit van Wageningen. Hij heeft vele praktijken op het gebied van klinische voeding en dieettherapie voltooid. Hij houd zich bezig met problemen van overgewicht en obesitas bij kinderen en volwassenen. In zijn werk specialiseert hij zich voornamelijk in de regulatie van het lichaamsgewicht, psychodiëteetica en als klinische dieetleer. Dieetleer is voor hem een passie, interesse en een grote bereidheid om te helpen. Past innovatieve werkwijzen toe bij patiënten die vrijwel een garantie voor succes bieden.