doet de grootte van de penis er toe

Penisgrootte doet er toe

Het gaat er niet om hoe groot hij is, maar wat je er mee doet.’ Dat hoor je vaak als het over penissen en seksueel genot gaat. Nieuw onderzoek laat zien dat grootte er wel degelijk toe doet

Vrouwen weten het al langer: size does matter, maar nu is het ook in een onderzoek bewezen.

Vrouwen hebben het liefst een grote man mét grote penis.

De ideale slappe penis is tussen 12,8 en 14,2 centimeter. Dat ligt dan weer redelijk dicht bij het gemiddelde van 9 centimeter.

 

doet de grootte van de penis er toe?

 

De lengte van de penis doet er wel degelijk toe, maar het hangt ervan af hoe het hele plaatje eruitziet. Voor kleine man kan de grootte van de juwelen minder toevoegen. Voor een grote man kan een maatje meer wel een verschil maken.

Toesja: sizereally does matter. Zo herinnerde ik me mijn eerste keer. Het was op vakantie. Hij was bijzonder knap, alle meisjes waren jaloers.De laatste avond gingen we naar her strand om naar het vuurwerk te kijken. Daar is het dus gebeurd. Omdat het donker was, heb ik hem niet in z’n volle glorie gezien. Maar toen hij aan de gang was, had ik nauwelijks door dat er iets in me zat. Ik dacht alleen maar: that’s it?

Doet de maat ertoe?

Men zegt wel eens ‘overal waar te voor staat is niet goed’ en dat geldt hier ook. Is de penis te groot dan kan het vrijen wat moeizaam gaan en kan het zelfs pijn doen. Is hij te klein dan kan een potje seksen wel eens heel onbevredigend uitpakken.
Het ligt natuurlijk ook heel erg aan je eigen voorkeur. Sommige vrouwen vinden een grote heel opwindend en voor andere vrouwen doet het formaat er weinig toe.

Als we de internetreclames zouden mogen geloven waarin allerlei middeltjes en methoden worden aangeprezen om een grotere penis te krijgen, hebben nogal wat mannen problemen met de lengte en/of dikte van hun penis.

 

doet de grootte van de penis er toe?

 

doet de grootte van de penis er toe?

Er is opnieuw onderzoek gedaan naar penislengte, dit keer onder 41 vrouwen en met behulp van 3D-geprinte penissen. Het onderzoek werd gedaan door de universiteit van Californië. Om de uitslag maar meteen te melden: de grootte doet ertoe, maar dan gaat het niet om de lengte. Het gaat meer om de omtrek.

Penisvergrotingspillen – Een kleine penis is een nachtmerrie voor elke man die met dit probleem worstelt. Voor hem is er niets erger dan het feit dat hij niet kan voldoen aan de verwachtingen van zijn vrouw. Maar de vraag is of er een manier bestaat om de penis te vergroten?

Sending
User Rating 5 (2 votes)

Een afgestudeerde van de Nutritioneel en gezondheid Universiteit van Wageningen. Hij heeft vele praktijken op het gebied van klinische voeding en dieettherapie voltooid. Hij houd zich bezig met problemen van overgewicht en obesitas bij kinderen en volwassenen. In zijn werk specialiseert hij zich voornamelijk in de regulatie van het lichaamsgewicht, psychodiëteetica en als klinische dieetleer. Dieetleer is voor hem een passie, interesse en een grote bereidheid om te helpen. Past innovatieve werkwijzen toe bij patiënten die vrijwel een garantie voor succes bieden.