februari 14

Wie is Annika Backes?

0  comments

Wie is Annika Backes? Annika Backes staat bekend om de vriendin van DJ Tiesto. Ze is een Amerikaans model dat heel erg actief is op Instagram

Lees verder om meer over haar te weten!

Wie is Annika Backes? 

Annika Backes is een persoonlijkheid die bekend staat als zowel modek als influencer. Ze heeft haar sporen verdiend in de modewereld en heeft een grote aanhang op sociale media, vooral op Instagram.

Annika is ook de vrouw van de beroemde DJ Tiesto, met wie ze een kind heeft. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in 2015 in een restaurant in New York en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Wat doet Annika Backes?

Annika is actief betrokken bij de mode-industrie en deelt haar stijl en levensstijl regelmatig met haar volgers op Instagram.

Als influencer deelt ze ook haar reizen, avonturen en dagelijkse leven met haar publiek. Buiten haar werk als modek en influencer is Annika toegewijd aan haar familie, waarbij ze haar tijd verdeelt tussen haar carrière en het zorgen voor haar kind en partner, DJ Tiesto.

Wat is het vermogen van Annika Backes?

Het exacte vermogen van Annika Backes is niet publiekelijk bekend. Als succesvolle modek en influencer, en als partner van DJ Tiesto, kan worden aangenomen dat ze een comfortabel inkomen heeft opgebouwd. Echter, specifieke cijfers over haar vermogen zijn niet beschikbaar.

Waar woont Annika Backes?

Annika Backes woont samen met haar man, DJ Tiesto, en hun kind in een luxueuze woning, ergens in de buurt van hun drukke levensstijl.

Hoewel de precieze locatie van hun huis niet openbaar wordt gemaakt vanwege privacyredenen, geniet Annika van het gezinsleven en deelt ze af en toe glimpen van hun huis op sociale media.

Veelgestelde vragen

Wat doet Annika Backes?

Annika Backes is een veelzijdige persoonlijkheid die actief is als modek, influencer en partner van DJ Tiesto. Ze deelt regelmatig haar stijl, reizen en dagelijkse leven op sociale media, met een grote aanhang op platforms zoals Instagram.

Naast haar carrière als modek en influencer is ze ook toegewijd aan haar familie, waarbij ze haar tijd verdeelt tussen haar werk en het zorgen voor haar kind en partner.

Hoe oud is Annika Backes?

De leeftijd van Annika Backes is 25 jaar oud.

Waar komt Annika Backes vandaan?

Annika Backes komt oorspronkelijk uit Amerika. Hoewel er geen specifieke plaats van herkomst is genoemd, is bekend dat ze haar sporen heeft verdiend in de modewereld voordat ze internationaal bekendheid verwierf als partner van DJ Tiesto.


Andere bekeken ook

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>