februari 15

Wie is Monica Geuze? 

0  comments

Wie is Monica Geuze? Monica Geuze is een Nederlandse influencer, YouTuber en ondernemer die bekend staat om haar vlogs, beauty- en lifestylecontent.

Ze begon haar carrière op YouTube met het delen van persoonlijke verhalen en make-uptutorials. Geboren op 27 maart 1995, is ze nu een gevestigde naam in de Nederlandse mediawereld.

Monica woont in Amsterdam en geniet van het stadsleven en haar drukke schema als contentcreator. Lees verder om meer over haar te weten te komen!

Wie is Monica Geuze?

Monica Geuze, begon haar carrière als YouTuber en influencer met het delen van haar dagelijkse leven en beautytips.

Ze groeide snel uit tot een van de meest populaire content creators in Nederland en vergaarde een grote fanbase op sociale media.

Monica heeft haar succes uitgebreid met het uitbrengen van een eigen boek en het starten van een eigen kledinglijn.

Momenteel geniet ze van haar drukke leven als ondernemer en mediafiguur in Amsterdam.

Wat doet Monica Geuze?

Monica Geuze is een drukbezette ondernemer en mediafiguur. Ze besteedt haar dagen aan het maken van content voor haar YouTube-kanaal, waar ze haar dagelijkse leven, beautytips en avonturen deelt.

In haar vrije tijd geniet ze van quality time met haar dochter, Zara-Lizzy, en haar vrienden en familie.

Monica was gelukkig in haar relatie met voetballer Lars Veldwijk en samen vormde ze een liefdevol gezin in Amsterdam.

Wat is het vermogen van Monica Geuze?

Monica Geuze heeft haar vermogen vergaard met haar succes als YouTuber, influencer en ondernemer. Hoewel het exacte bedrag niet bekend is, heeft ze aanzienlijke inkomsten uit haar YouTube-inkomsten, sponsordeals, haar eigen kledinglijn en andere zakelijke ondernemingen.

Haar vermogen wordt geschat op miljoenen euro’s, wat haar een van de meest succesvolle influencers in Nederland maakt.

Waar woont Monica Geuze?

Waar woont Monica Geuze? Monica woont momenteel in Amsterdam, waar ze geniet van het bruisende stadsleven en haar drukke schema als influencer en ondernemer.

Vroeger woonde ze in verschillende steden in Nederland, maar ze heeft haar thuis gevonden in de hoofdstad. Haar huis is modern en stijlvol ingericht, met veel ruimte voor haar en haar dochter om te ontspannen en te genieten van het leven in de stad.

Veelgestelde vragen

Wat doet Monica Geuze?

Monica Geuze is een Nederlandse influencer, YouTuber en ondernemer. Ze deelt haar dagelijkse leven, beautytips en avonturen op haar YouTube-kanaal en andere sociale mediaplatforms.

Hoe oud is Monica Geuze?

Monica Geuze is geboren op 27 maart 1995, waardoor ze momenteel 28 jaar oud is.

Waar komt Monica Geuze vandaan?

Monica Geuze komt oorspronkelijk uit Zwijndrecht, Nederland. Ze groeide op in deze stad en begon haar carrière als YouTuber en influencer vanuit Nederland


Andere bekeken ook

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>