XtraSize

XtraSize effecten, beoordelingen, winkel, fabrikant

Tablets XtraSize – gebruiksaanwijzing, werkt het?

XtraSize is een voedingssupplement waarschijnlijk de meest voorkomende keuze voor mannen die willen vergroten hun mannelijkheid. De effecten die u met deze pillen kunt krijgen is een extra 7,5 cm lengte van een penis binnen zes maanden van de behandeling. De behandeling van twee maanden betekent een verlenging van 3cm. Werking is gebaseerd op grotere XtraSize circulatie in de bloedvaten van het lid. De verbetering van het absorptievermogen van de corpora cavernosa resultaat leidt tot een toename van de grootte van de penis lengte en dikte.

XtraSize is vooral een bevestigde formule die op natuurlijke stoffen baseert en daarom maakt het de vaste penisvergroting en verdikking mogelijk, op volledig veilige manier. Zijn effectiviteit werd klinisch onderzocht en daarom wordt het door artsen en farmaceuten aanbevolen.
tablets XtraSize beoordelingen, ingrediënten, winkel, fabrikant
Het is genoeg om een pill van XtraSize elke dag te nemen na het ontbijt. De eerste effecten van het gebruiken van deze aanvullling, namelijk sterkere erectie en betere stamina van het lichaam, zullen zichtbaar zijn na een paar dagen. Gedurende de behandeling vordert, de grootte van een penis verbetert stap voor stap.

Een pak van XtraSize bevat 60 pillen, dus een behandeling duurt 2 maanden. Het is genoeg om uw erectie te verbeteren en uw penis 3 cm langer te maken. Dit geeft meer genot tijdens de seks.
Om de beste effecten de krijgen wordt het geadviseerd om drie pakken XtraSize te kopen en het voor 6 maanden te gebruiken. Wij garanderen dat deze periode van tijd genoeg is om een penis 7.5 cm langer te maken en de omtrek te verbeteren. Op zo’n manier dat ur partner het meeste kan halen uit de seks.

XtraSize wordt door artsen aanbevolen
“Uitslagen van onderzoek naar de effectiviteit van XtraSize kunnen niet ontkend worden: duidelijke toename van de grootte van penis tijdens de erectie en betere werking. Door nauwkeurig onderzoek en precieze analyses ben ik er zeker van dat XtraSize niet alleen effectief is maar ook volledig veilig.”
Dr. Aaron Gale

Voor een beperkte tijd de officiële distributeur van het XtraSize, heeft voor onze lezers een speciale aanbieding.
de officiële website van de fabrikant in Nederland
speciale prijs 10%
Door de grote vraag naar XtraSize is onze voorraad beperkt. Wacht niet en plaats nu uw bestelling!

XtraSize ingrediënten

 • TRIBULUS TERRESTRIS
  Tribulus Terrestris is een plant die sinds lang als afrodisiacum wordt gebruikt maar deze plant is niet alleen een libido booster maar verbetert ook de erectiële functie.
 • MACA ROOT
  Maca Root is een geneeskrachtige wortel die de werking van enzymen en hormonen in het lichaam reguleert en de hormonale onbalas herstelt.
 • SAW PALMETTO
  Saw Palmetto verhoogt het libido en geeft mannen meer seksuele energie.
 • L-Arginine HCl
  Aminozuur dat de aanmaak van stikstofoxide in het lichaam verhoogt wat voor een betere bloeddoorstroming van de bloedvaten zorgt.
 • Pumpkin seed
  Een voortreffelijke bron van eiwitten. Deze plant remt het hongergevoel, versterkt de prostaat en de seksuele functies.
 • Panax Ginseng
  Deze wortel geeft mannen meer energie, gaat de vermoeidheid tegen en verbetert het concentratievermogen. Het is een uitstekend afrodisiacum dat de seksuele potentie goed onderhoudt.
 • Sarsaparilla
  Plant die sinds eeuwen tegen (bacteriële) ontstekingen en koorts gebruikt wordt. Dit kruid wordt ook in de behandeling van aandoeningen van het urinewegenstelsel, prostaataandoeningen en tegen impotentie gebruikt.
 • Stinging Nettle
  Kruid dat tegen goedaardige prostaatvergroting gebruikt wordt.
 • Licorice Root
  Plant die een positieve invloed heeft op het hormonaal stelsel en de algemene gesteldheid van het lichaam. Dit kruid verbetert de seksuele potentie bij mannen.

tablets XtraSize effecten, beoordelingen, prijs, apotheek

XtraSize forum beoordelingen, ervaringen

De doeltreffendheid van XtraSize is herhaaldelijk aangetoond in tal van onderzoeken en door onze tevreden klanten.

Yan
Ik was tevreden over mijn penis lengte maar soms heb je toch die extra centimeters nodig. Toen ben ik op zoek gegaan naar capsules die mij zouden helpen om mijn penis een maatje te vergroten. Ik vond toen XtraSize en dit werkt beter dan ik gedacht had. XtraSize hielp mij om mijn penis te vergroten.

David
Ik heb mijn eigen bedrijf en ben dus de hele tijd op de baan. Wanneer ik weer thuis ben om even bij mijn vrouw te zijn en tijdens de seks probeer ik altijd om haar het beste orgasme te geven dat ze ooit heeft gehad. Met XtraSize is dat helemaal geen probleem.

Adriaan
Het beste wat mij ooit is overkomen? XtraSize. Echt waar! Ik had een penis van 10 cm en dat verpestte eerlijk gezegd mijn hele leven. Nu ik XtraSize gebruik, is mijn penis bijna dubel zo groot en is mijn relatie met vrouwen stukken beter. XtraSize heeft me in staat gesteld om met volle teugen te genieten van het leven!

Tablets XtraSize bestellen, kopen Nederland, prijs, waar te koop

XtraSize wordt verkocht in een originele folieverpakking. Wij zorgen ervoor dat niemand te weten komt wat je precies hebt besteld. Bovendien is uw bestelling verpakt in discreet bruin papier en krijgt u deze direct van de koerier.

XtraSize

Het product is gecertificeerd, de lijst van ingrediënten, instructies, en indicaties voor gebruik worden op het etiket vermeld.

Promotie eindigt:
Wij zijn bekommerd om de privacy van onze klanten en garanderen dat de informatie uit uw bestelling niet zal worden doorgespeeld aan derden.
Sending
User Rating 2.63 (8 votes)

Een afgestudeerde van de Nutritioneel en gezondheid Universiteit van Wageningen. Hij heeft vele praktijken op het gebied van klinische voeding en dieettherapie voltooid. Hij houd zich bezig met problemen van overgewicht en obesitas bij kinderen en volwassenen. In zijn werk specialiseert hij zich voornamelijk in de regulatie van het lichaamsgewicht, psychodiëteetica en als klinische dieetleer. Dieetleer is voor hem een passie, interesse en een grote bereidheid om te helpen. Past innovatieve werkwijzen toe bij patiënten die vrijwel een garantie voor succes bieden.